Re:	FEI Change Workshop	Meeting Date:	
From:	Peter Koen and Meeting Champion	Place:	

## **OBJECTIVE**

For senior leaders to craft <u>specific actionable goals</u> which will guide <u>significant changes in the business units' FEI</u>. This will be done through a facilitated work session using the FEI survey as a lens to identify strengths and weakness. The most important changes will be identified at the end of the meeting along with who is responsible for them and when they will be accomplished.

AGENDA	ACTIVITY	START	TIME	WHO IS
ITEM		TIME		RESPONSIBLE
Welcome	Welcome and Introductions	8:30am	30 min	Business Unit
	(What do we want to accomplish?)			
FEI – Part	Front End of Innovation – Part I (An overview of the	9:00am	60 min	Peter
I	front end of innovation, a model for explaining it, and			
	knowledge of the best tools and techniques associated			
	with the Engine and Teams)			
	Bio Break	10:00am	15min	
Break	Attendees in teams to determine strengths and	10:15	60 min	Teams
Outs	weaknesses and make recommendations relevant to the	am		
	survey findings on the Engine and Teams.			
Report	Team Report Backs	11:15am	15 min	Teams
Backs				
FEI – Part	Front End of Innovation - Part II (Best tools and	11:30am	60 min	Peter
II	techniques associated with Incremental and Radical			
	Innovation activities)			
	Lunch	12:30	60 min	
		рm		
Break Out	Attendees in teams determine strengths and	1:30pm	60 min	Teams
	weaknesses and make recommendations relevant to the			
	survey findings on the Incremental and Radical			
	Innovation activities			
Report	Team Report Backs	2:30pm	15 min	Teams
Backs	·			
	Bio Break	2:45pm	15min	
Next	What are our next steps?	3:00 pm	2 hrs	All attendees
Steps	(1. Consensus of what we should start doing? 2. What is			
	actionable? And 3. Who are the key stakeholders?)	_		

Meeting will end at 5:00pm

One month prior to the meeting: FEI survey distributed to all attendees at least 1 month prior to the meeting using a survey monkey URL link. All of the attendees should take the survey. A benchmarking report will be provided at the meeting.

<u>Pre-reading</u>: Front End of Innovation Part I and Part II articles. Provided to all attendees prior to the meeting - but after the survey has been completed.